مشاوره تحصیلی و سازشی
هدایت و راهنمایی کاربران عزیز در زمینه مسایل و مشکلات تحصیلی/خانوادگی /تربیتی و...
|
||
پنج شنبه 19 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 18:14 :: نويسنده : روح الله صفدری
باور موفقترین آدمهای روی زمین
آیا هیچ وقت آدمهای شاد و موفقی را که به رویاهایشان رسیدهاند ، دیدهاید؟ تا حالا دلتان خواسته از آنها بپرسید نظرشان درباره خودشان چیست و اصلا دنیا را چطوری میبینند؟ سالهاست که درخصوص افراد استثنایی که در تجارت، ورزش و دیگر رشتهها موفقند، تحقیق میشود. در این سالها بعضی باورهای مهم و اساسی درباره این انسانهای موفق سالم و شاد به اثبات رسیده است. اگر شما هم دوست دارید شادتر باشید و زندگی در کنترل خودتان باشد، بهتر است با ما همراه شوید و چند هفتهای را با این ۶ باور مهم طی کنید. باروهای ما پنجرهای هستند که ما از آن به دنیا نگاه میکنیم... (این مطلب را یکی از دوستان عزیزم بهم ایمیل کرده که واقعا ازشون ممنونم)
ادامه مطلب ... چهار شنبه 18 ارديبهشت 1392برچسب:روان شناسی, :: 23:29 :: نويسنده : روح الله صفدری
منبع:http://shaberanginkaman.mihanblog.com/ چهار شنبه 18 ارديبهشت 1392برچسب:مذهبی, :: 19:46 :: نويسنده : روح الله صفدری
نماز بی حضور قلب ، نخوانیم چه می شود؟نماز بی حضور قلب ، نخوانیم چه می شود؟ از آن جا که خداوند متعال حکیم، غنی و هادی است، معلوم میشود که نیازی به نماز و یا عبادت هیچ بندهای ندارد، پس اگر دستور به اقامه نماز در ۵ نوبت داد، معلوم میشود که این نیاز ما برای هدایت، رشد و کمال است و بیتوجهی به این ضرورت و یا اهمال در آن موجب خسران خودمان میگردد. خوب است به نکات ذیل با دقت و تأمل توجه نمایید: الف – «یاد خدا» یعنی چه؟ یعنی این که فراموش نکنیم، عالم هستی پروردگاری دارد و خدایی هست؟ خوب این را که یک بار عقل تصدیق کند کفایت مینماید و فراموش هم نمیشود. مگر وقتی عقل انسان به این اصل عقلی واقف شد که مثلاً «هر حرکتی لابد محرکی دارد – یا هر معلولی لابد علتی دارد»، هر لحظه یا روزی ۵ بار آن را برای خود تکرار میکند؟ یاد خدا، یعنی این که بدانیم، نه تنها عالم را پروردگاری حکیم و هادی هست، بلکه عالم را عبث نیافریده و آخرتی نیز در کار است و بازگشت به سوی اوست و ما باید با اطاعت بندگی کنیم تا رشد یافته و به آن هستی و کمال محض تقرب یابیم. پس اگر کسی با اطاعت بندگی نکرد، زیاد هم به یاد خدا نمیباشد. ادامه مطلب ... چهار شنبه 18 ارديبهشت 1392برچسب:مذهبی, :: 19:42 :: نويسنده : روح الله صفدری
چطور با نفس اماره مقابله کنیمچطور با نفس اماره مقابله کنیم استاد شهید آیتالله مرتضی مطهری یکی از موفقترین اندیشمندان اسلامی بود که با روحیات و نیازهای روحی و فکری جوانان آشنا بود و چون زبان نسل جوان را میدانست و میفهمید، پیام این نسل را میشنید و متناسب با نیازهای جوانان به موقع و به جا به وسیله آثار ارزشمندش با آنان ارتباط ایجاد میکرد. استاد مطهری با اشاره به این سخن آموزنده امیرالمؤمنین (ع) که میفرماید: «اگر ذهن جوانان ما با مطالب حق پر نشود، با مطالب ناحق پر خواهد شد»، تمام سعی و کوشش خود را کرد تا جوانان را با حقایق اسلام آشنا سازد.
ادامه مطلب ... چهار شنبه 18 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 19:38 :: نويسنده : روح الله صفدری
علت خونریزی بیش از حد قاعدگی۱۱ علت خونریزی بیش از حد قاعدگی دل درد زنان خونریزی زیاد قاعدگی باعث می شود دچار کم خونی شوید و گرفتگی عضلانی در شما بوجود آید و نتوانید فعالیت های روزانه خود را انجام دهید. علائم منوراژی ادامه مطلب ... چهار شنبه 18 ارديبهشت 1392برچسب:روان شناسی, :: 19:34 :: نويسنده : روح الله صفدری
تجرد یا تاهل ، کدام مفیدتر است؟تجرد یا تاهل ، کدام مفیدتر است؟ محققان دانشگاه ایالتی اوهایو گفتند: اگر چه ازدواج ظاهراً برای آنهایی که در وضعیت جسمانی خوبی هستند، مناسب است اما نمیتواند در حالی که سلامت افراد روند رو به نزولی دارد، افراد را در برابر مرگ محافظت کند. محققان همچنین براساس نتایج این تحقیقات دریافتند که افراد متاهل در مقایسه با افراد مجرد خود را از نظر میزان سلامت جسمانی دست بالا میگیرند. «هوی ژنگ» استادیار جامعه شناسی و نویسنده این تحقیقات گفت معتقدیم، ازدواج همچنان برای سلامتی برخی از مردم مناسب است اما به طور یکسان از سلامتی افراد محافظت نمیکند به طوری که سطح محافظت از یک فرد به فرد دیگر متفاوت است. این تحقیقات در عین حال حاکی است به نظر نمیرسد که ازدواج کردن برای آن دسته از افراد که در سلامتی ضعیف به سر میبرند فواید فوق العادهای داشته باشد. این تحقیقات در ماه مارس در مجله Journal of Health and Social Behavior منتشر شده است و نتایج آن در خصوص هر دو گروه مردان و زنان و افراد مطلقه، بیوهها وافراد مجرد صدق میکرد. ادامه مطلب ... چهار شنبه 18 ارديبهشت 1392برچسب:علمی, :: 19:9 :: نويسنده : روح الله صفدری
حمله قلبی
![]() این ماده سطح روده را می پوشاند و تبدیل به چربی شده و محمل مناسبی برای سرطان می شود .. پس بهترین کار اینست که پس از خوردن غذا سوپ یا نوشیدنی گرم بخوریم .. علائم مشترک حمله قلبی یک تذکر درباره حمله قلبی اینست که باید بدانیم که هر حمله قلبی لزوما با درد در ناحیه بازوی چپ آغاز نمی شود . بهتر است که به درد شدید در ناحیه آرواره هم حساس باشیم .
شما ممکن است که در طول یک حمله قلبی هیچ احساس دردی در ناحیه قفسه سینه نداشته باشید اما تهوع و عرق کردن شدید هم از علائم رایج این بیماری است ..
شصت درصد افرادی که در خواب دچار حمله قلبی می شوند هرگز از خواب بیدار نمی شوند . اما درد در ناحیه آرواره میتواند هشدار دهنده باشد و شما را از خواب عمیق بیدار کند . بهتر است که مراقب باشیم . هرچه بیشتر بدانیم به ما شانس بیشتری برای زنده ماندن می دهد . یک متخصص قلب میگوید که هرکس که این مطالب را بخواند و برای 10 نفر از دوستانش بفرستد می تواند مطمئن باشد که جان حداقل یک نفر را از مرگ نجات داده است
چهار شنبه 18 ارديبهشت 1392برچسب:علمی, :: 19:6 :: نويسنده : روح الله صفدری
راز آفرینش مگس
غلامي کنار پادشاهي نشسته بود. پادشاه خوابش مي آمد، اما هر گاه چشمان خود را مي بست تا بخوابد، مگسي بر گونه او مي نشست و پادشاه محکم به صورت خود مي زد تا مگس را دور کند.
حسین پناهی
چهار شنبه 18 ارديبهشت 1392برچسب:علمی, :: 19:1 :: نويسنده : روح الله صفدری
کمردرد و توصیه هایی برای کاهش درد اگر شما هم از درد کمر رنج میکشید، بدانید که تنها نیستید. از هر پنج نفر، چهار نفر درد کمر را در برههای از زندگی تجربه میکنند و یکی از دلایل اصلی مراجعه افراد به پزشک را میتوان همین درد کمر برشمرد. خبر خوش آنجاست که بسیاری از افراد با گذشتن چند روز و یا هفته دردشان بهبود میابد و نیازی به عمل جراحی ندارند. چیزی که بیشتر از هر درمانی مورد نیاز این دسته از افراد است، استراتژی های کمکی خود شخص است که میتواند در بهبود شرایط اثر خوبی بگذارد و از بازگشت درد جلوگیری کند.
ادامه مطلب ... چهار شنبه 18 ارديبهشت 1392برچسب:علمی, :: 10:28 :: نويسنده : روح الله صفدری
![]()
ادامه مطلب ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آرشيو وبلاگ پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() نويسندگان |
||
![]() |